Αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή Ανακοινώσεων και Εκδηλώσεων
01.10.2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ SYLFF ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020

Η Συντονιστική Επιτροπή του προγράμματος υποτροφιών Ryoichi Sasakawa Young Leaders Fellowship Fund (SYLFF) έχει τη χαρά να προκηρύξει για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, στο πλαίσιο του Προγράμματος SYLFF του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  έξι (6) υποτροφίες, κάθε μία ύψους 8.300 δολαρίων, για φοιτητές μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων σε κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες.

 Θα σας παρακαλούσα πολύ να μεριμνήσετε για την προώθηση των συνημμένων εγγράφων (της Πρόσκλησης και της Αίτησης Υποβολής Υποψηφιοτήτων για Χορήγηση Υποτροφιών SYLFF), στις αρμόδιες υπηρεσίες του Τμήματός σας το συντομότερο δυνατόν, ώστε να ενημερωθούν οι μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στις αντίστοιχες Γραμματείες των Τμημάτων ορίζεται η 23ηΟκτωβρίου 2019.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα SYLFF μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Μαρία Βαρδάκη, υπεύθυνη διοικητικής υποστήριξης του προγράμματος, Τμήμα Ευρωπαϊκών & Διεθνών Σχέσεων, τηλ. 210 3689731, email: mvardaki@uoa.gr,  ενώ σχετικές πληροφορίες παρέχονται και μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου στη διεύθυνση http://www.interel.uoa.gr/dpt-intern-eu/inter-bil/programma-sylff.html

 Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία!